Vikten av en ren Bioetanol

Vikten av en ren Bioetanol

Har du någonsin undrat över skillnaden mellan vårt bioetanol/spisbränsle och det du hittar i vanliga butiker? Vi får ständigt frågor om vad som gör vår produkt speciell och idag ska vi reda ut det åt dig.

Stark doft och trevlig atmosfär: Visst, det är helt okej att använda det orangea spisbränslet från butiken, om det är det enda du har tillgängligt. Men vi har märkt en viktig skillnad när det gäller doft. Bioetanol av hög kvalitet ger en minimal lukt, vilket skapar en behaglig atmosfär. Å andra sidan kan spisbränsle av lägre kvalitet avge en stark och obehaglig doft, vilket blir påtagligt när du kliver in i ett rum där det används.

Sot och missfärgning: En annan faktor att överväga är sot och missfärgning. Genom att använda bioetanol med minimala tillsatser, så nära ren etanol som möjligt, undviker du onödiga problem. Spisen förblir ren och matt, fönster ser fräscha ut och brännaren behåller sin färg. Så om du värdesätter din kamin och vill undvika onödig sotning, är det värt att överväga kvaliteten på ditt spisbränsle.

Slutsats: Att välja rätt bioetanol/spisbränsle kan göra en betydande skillnad i din upplevelse. Undvik starka dofter och onödig sotning genom att investera i högkvalitativt bränsle. Hos oss strävar vi efter att erbjuda det bästa för din spis och din hemmiljö. Så nästa gång du överväger vilket spisbränsle du ska använda, tänk på kvaliteten och njut av en renare och trevligare eldning.

Back to blog